BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 22, 2010

ku bahagia....

Alhamdulillah...

Aku amat bersyukur
Aku rasa sungguh seronok bile semua aktiviti yg dirancang telah berjaya.
Bagi aku untuk menguruskan program ini agak mencabar krn melibatkan organisasi luar dan lokasi yg jauh
Dgn semangat Mis Aqmar N Naquiah
aku tekadkan jua untuk merealisasikan impian kami untuk menjayakan program ini.
Prosedur program ini amat la menyukarkan
Dengan telatah mak cik n pak cik kt kolej
telatah kanak2 rebina
mcm-mcm ade laa

Minggu p'tama cuti sem
kebanyakkan kwn2 ku sudah b'gembira b'sama family
tp aku n naq still lg di rumah sewa
menguruskan paperwork utk program ini
walaupun dlm hati terasa berat tp kami gagahkan jua
"org ckp: org yg byk sabar akan dpt yg torrbaek!!!"

tapi bile semua da berjaya
Ya Allah
amatla aku b'syukur padaMu

Aku sungguh happy
Memory ni xkan ku lupakan
dalam mencari pengetahuan dpt juga aku meluangkan masa bersama kawan2
pada sem yg t'akhir ni aku mau yg t'baik buat teman2ku
ahh!! sweetnye pengalaman ini
rasa cm nak undur balik tarikh
15-17julai2010

Tidak lupa untuk aku mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pihak yg terlibat
Pihak
MPP Pulau Pinang N MMP Arau
Buat
Miss Aqmar N Naquiah
"Saya sungguh bangga dgn kamu"
(p/s:sorry kalau sy ade silap ms wat program ni)
Buat
En Adreen
"Thank a lot coz sudi join this program"
(p/s:trimas juga buat kamera yg canggih itu)
Buat
En Shah
"Terima Kasih juga diucapkan"
(p/s:lain kali klau nak join ckp jer xyah tunggu kitrg pujuk....hoho kan da terlepas)
Buat
Ashrof
"Kamu seorg pengarah program yg baik"
(p/s:thank belanja kami mkn malam)
Buat
semua AJK yg t'libat
(Zahirah Hidayah N Nabilah)
tqvm coz sudi gak tlg kitrg walaupun last minute bgtau tugas

AKU sungguh HAPPY
Semoga program ini dapat memberi byk manfaat kepada kami







2 celoteh:

IN-faz said...

salam....
congrt!!!!!
bangga ngan korang smua.....^_^

suha asha said...

salam....
thanks...kami pun xsangka program ni berjaya.